Assortiment  

Bij Kraaijeveld's Kaashuijs kunt u terecht voor een veelheid aan binnenlandse en buitenlandse kazen, noten en wijn. Door een opsomming op de site te plaatsen zouden we tekort doen aan al die andere overheerlijke producten die wij in onze winkel hebben.

 

 

 

 

 

 

Onze naam dekt de lading! Kaas, kaas, kaas en nogeens kaas!

Een breed assortiment aan binnenlandse en buitenlandse kaas. Vers van het mes. Bent u niet zeker van de smaak? We snijden graag een plakje voor u af zodat u zich ervan kunt overtuigen dat dit de kaas is die u zoekt!

 

 

 

Geen nood! Het Kaashuijs heeft vast uw favoriete noot!

Vers gebrande nootjes zijn bij ons ruimschoots op voorraad. Cashew nootjes, pindas, amandelen, of onze befaamde Westpolder mix. Gezouten of ongezouten. De keuze is reuze - en het laat zich raden: u mag altijd even proeven! We hebben voorverpakt product maar  scheppen ook graag een zakje voor u vol.

 

 

 

Pour une bonne vin blanc, rose ou rouge: Ook het Kaashuijs!

Rood, rose of wit: het Kaashuijs heeft een breed assortiment aan wijnen beschikbaar die perfect afgestemd zijn op onze overige producten. Wij lichten u graag voor over de juiste wijnsoort. Eventueel stellen wij een smaakvol pakket voor u samen waardoor u thuis niet stuk kunt.